S ö n d a g s m y s

R o s a
Ä p p e l b l o m

En för mig gynnsam sten-sax-påse gjorde att chefen skickade hem mig lite i förväg och när jag landade hemma väntade kvällsmat på solig altan och sen ett glas rosé och några omgångar memory med familjen!

it’s rosé o’clock!

När kidsen blev för stimmiga skickade vi iväg dom till lekplatsen och började pyssla med sommarschemat. Sen kom ett meddelande som tyvärr suddade bort morgondagsens lediga dag (första gemensamma ledigheten för M å mig på evigheter) och då drack jag ett glas till i protest – förutom två smuttar vin efter premiären runt hörnet det första jag dricker sen dengue – och sen kom jag på att jag inte lämnat prover på VC som friskförklarat mig 🙃 kanske kan försöka klämma in det imorn?

Har börjat leta kortresa för oss till midsommarveckan. Vi behöver lite tid ihop känner jag och enda sättet att verkligen vara lediga är att lämna stan förstår jag! Men vart ska vi åka? Mallorca? Malta? Barcelona? München? Amalfi?


Fångade töserna på mobillinsen i lördags. Passar på att njuta av ögonblicken!

älskade facit!
älskade mirakel!


Solen fortsätter skina över Västsverige. Har inte vågat kika på prognoserna för att inte riskera ta ut eländet i förtid 🙂 Kanske är det all sommar vi får nu – som förra året – eller så fortsätter detta ljuvliga ända till oktober? Höga odds på det sistnämnda men ibland slår även högoddsarna in!

R o s a
Ä p p e l b l o m
2 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *