T A C K !

P r e m i ä r ! !
D a g s l j u s

Vi vill verkligen tacka ALLA som med besök, blommor, shopping och vänliga ord uppmärksammade gårdagens premiär runt hörnet! Det blev en invigning som hette duga 📣🎉

Lokalnyheterna uppmärksammar lokalflytten!

Mattias och jag vill också passa på att ropa TACK till alla som på stora och små vis bidragit under byggprocessen: kollegor, hantverkare, fastighetsägare, entrepenörer, leverantörer, vänner och självfallet våra familjer som generöst ställt upp och assisterat under flera veckors tid ❤️ Nu är vi i mål och välkomnar er in att ekiperas i Varbergs äldsta men nyaste herrklädesbutik!

stoltheten: vår neonskylt! mot Drottninggatan

Sofie fångade butiken efter stängning igår och här har vi det färdiga resultatet av flera månaders planering och många veckors hårda slit!


Två personer (och en halv) som inte fick tillräcklig uppskattning i Hallands Nyheters artikel om vår premiär är Soffi, Anna och Max! Det fokuserades mycket på att jag nu tar ett synligt steg in i firman och det känns lite oförtjänt att dom två (och Max) som kämpat på varenda dag i många år inte får den offentliga uppskattning som jag tycker de ska ha! <3 Ni är bäst och jag hoppas och tror att ni verkligen vet hur mycket jag uppskattar att ni med öppna och varma armar släpper in mig i gemenskapen!!

P r e m i ä r ! !
D a g s l j u s

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *