A v s t a m p

S o m m a r l o v !
M o t N i c e !

Kl två hämtade jag Mallias på Lolles och vi gick till stationen för non comfort ride (med Öresundstågen) till Malmö där vi skulle övernatta inför flighten från Kastrup till Nice.

Min make, min finne och min spretiga frisyr på väg mot äventyr på franska rivieran

Jag hade rådfrågat Facebook och alla hojtade bestämt Hotel Kramer och jodå, ett superior room beställt som blev högst upp utan utsikt (knappt ens himlen eftersom takfönstren skymdes av fasades utsmyckning) och jag som skämt bort mig med Scandics standard saknade sånt där enkelt som bomullsrondeller och topsar och sängarna var mjuka men rummet rent fast måltiden i restaurangen blev verkligen en besvikelse med mediokert på tallrikarna trots höga priser och framför allt inte den glada service vi är vana vid (från mängder av Scandichotell) men vi trillade tidigt i säng med fotbolls-VM på tvn.

vårt rum var längst upp, bakom den där höga dekorationen mot taket

Vädret i Sverige är inget vidare – regnet slår mot taket – men prognosen för Nice ser lovade ut. Tjohoo! Här ska mysas!

S o m m a r l o v !
M o t N i c e !
2 comments Lägg till din
  1. Vilken j-vla otur!

    Vi åt jättegott senast vi var där! Med fantastisk service (och fast det var nästan fullt och vi inte bokat fick vi bord på verandan)

    1. Ja vi måste ha haft otur verkligen! Läste flera bra recensioner därifrån och har hört fler som haft en bra upplevelse därifrån!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *