D e r b y

K v ä l l s s t r a n d
S a n d s t r a n d s s ö n d a g & S o l o s i m m i s

Årets roligaste derby: Varbergs BoIS – Halmstads BK (jag är vinnare oavsett resultat!) och hela familjen mötte upp på Lolles efter jobbet igår och traskade till Vallen ihop. Matchresultatet var ganska rättvist, men HBK hade medvind in från backarna vid mål medan Varberg kanonade sina båda skott riktigt snyggt. Lite taskigt kan vi säga att BoIS spelade 2-3 med sig själva, och det var också en klart typisk genomklappning av dom grönsvarta vid eget mål 🙁 hursomhelst är jag glad för tre pinnar – och hoppas BoISarna får fason på dynamiken i gruppen.

På vägen hem joggade EmmaLi hela vägen hem bredvid Mattias på cykel medan åttaåringen och jag lattjolajbade genom skogen på efterslänten. Milla visade några musica.ly- och modell-moves framför kameran och jag förundras över hur naturligt hon rör sig för linsen!

K v ä l l s s t r a n d
S a n d s t r a n d s s ö n d a g & S o l o s i m m i s

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *