H o p p t i s d a g

S a n d s t r a n d s s ö n d a g & S o l o s i m m i s
S p e c i a l f r e d a g

Milla tog med en kompis å jag tog med EmmaLi och alla fyra cyklade till simstadion efter skola, fritids, jobb och oväntad bilhämtning (GSLen plötsligt hel och lagad så hejdå lilla hyrbil!) fast jag önskar att kidsen lyssnat på mig men nädå ”det är inte alls kallt!!” sas det hemma men det blev väldigt lite bad och väldigt mycket ”kan vi få glass/fika/snacks?” så med facit i hand skulle vi ju gått å fikat istället för att lägga pengar på entré till Simmis 😜 extra sura är ju då dom 60:- kommunen kräver av medföljande vuxen, trots att den bara är säkerhetsögon och inte är ombytt eller ska bada. Ett högst korkat beslut som slår orättvist, och sannolikt håller bassängerna tomma från dom som inte är stadda i kassan.

Duktiga tjejer tvättade sig innan poolbad och modigt hoppades det från trampolinerna. Precis när filmen på EmmaLi från tremeterssvikten togs – nedan isärplockad som stillbilder – passade Milla på att tappa sina sprillans nya simglasögon till botten i hoppbassängen… där låg dom retligt 3,65m ner och kompisen fixade inte riktigt simma ner å hämta dom (är väl inte så van vid tappade glasögon som våra kids 😂) men Milla fick låna hennes cyklop och i ett nafs var dyrgriparna räddade!

tremetersskutt för EmmaLi!


Imorgon jobb för mig så ”tyvärr” missar jag Samir & Victor på Apple Bay Day. Dessutom missar jag Hollywood Vampires på Liseberg på kvällen, men det är la två konserter lika värda att hålla sig ifrån tänker jag 😀

S a n d s t r a n d s s ö n d a g & S o l o s i m m i s
S p e c i a l f r e d a g

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *