K v ä l l s s t r a n d

H y r b i l
D e r b y

Tjejerna hade förberett och packat badväskor, så när jag kom hem från jobbet drog vi ner till stan för att hämta pappan och kvällsmat som vi sen mumsade på Badhusplatsen vid Barnens Badstrand och Kallbadhuset! Vilken fantastisk inledning på juni det blev:

Milla, färjan (som snart inte finns kvar här) och kallbadhuset!
kvällsbadare på Barnens Badstrand
Sommarskuggan och hennes äldsta dotter 🙂

Det var inte riktigt så ljummet och härligt som jag väntat mig. Antingen är det en skyddad oas i vår trädgård – där det visserligen är blåsigt men inte som vid havet såklart – eller så är kvällarna nu lite vildare än de i veckan när mitt flöde på Instagram svämmade över av kvällsmänniskor på stränder och i hav. Eller… så är jag bara lite mer klen och låter bli att bada när jag inte är säker på att jag inte fryser när jag kommer upp 😀 men dom små badade och EmmaLi blev gruvligt besviken när vi skulle gå hem redan vid halv åtta. Hon hade nog badat i flera timmar till om hon fått!

Imorgon jobb på Lolles och jag hoppas på en glad dag i butiken! På eftermiddagen är det derby på Påskbergsvallen när BoIS tar emot mitt HBK. Ett derby där jag är vinnare oavsett resultat 🙂

H y r b i l
D e r b y

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *