M o t N i c e !

A v s t a m p
S u p e r n i c e !

Mobilalarmet kvittrade piggt 5:55 och två ganska trötta Hedbergare rullade ur sängen för frukost och promenad till Malmö Centralstation. Stan visade sig från en ganska regnsvåt sida men vad gör väl det när vuxentid på franska sydkusten ligger på agendan!

Malmö in da mörning!


Vi är i god tid på Kastrup och hinner shoppa i lugn och ro. Ett efterlängtat väsksmycke/nyckelring med mullbär på är nu i min ägo, och en liten flaska Jack D har vi till rummet. Dessutom köptes en ögonmakeup-tabort i ett märke jag aldrig testat, i tub, ska bli spännande att testa.

Boarding går enligt tidtabell men sen blir vi stående. Premiärturen med Norwegian känns initialt sådär 🙃 Vi har iaf laddat med matsäck!

Proviant på flighten 😁

Danmark från ovan…
…och halvudden sprudlande av lyx utanför Antibes under inflygningen.

Väl på marken gick det smidigt att få väskan och i ankomsthallen hämtades vi av egen chaufför bokad via hotellet. Hotellet ja, ett äldre och charmigt boende vid Promenade du Paillon några kvarter från havet. Vi uppgraderade vårt rum och bytte innergård mot utsikt och även om rummet är litet är det rent och fräscht!

En hint av havsutsikt från rum 520 på Hotel Aston La Scala ☀️🌊

Men det där med handfatsavlopp, det verkar vara en ständigt pågående följetong för oss att aldrig få ett sådant med schwung!? Att borsta tänderna utan utlopp är liksom sådär, men… tja, vi är ju vana! Mer ovant då att lampan i garderoben inte lyser, bara låter som att den fällt ut blinkersen 😜 hade varit fint om den svängt klart nångång, vi måste kanske hinta i receptionen.

Nu skuttar vi upp för en drink vid poolen på taket. Därifrån är utsikten ännu finare och semestern känns just nu ruggigt Nice 🥂🌴!

A v s t a m p
S u p e r n i c e !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *