Ö v e r f u l l t !

R u l l p r o m e n a d
P r o u d & P r i d e

Vårt körsbärsträd dignar av bär och det finns gott om mums för både fåglarna och oss! Katten försöker då och då agera levande fågelskrämma i lövverket men skatorna och pilfinkarna bara skäller på henne och smaskar vidare, en gren längre upp/bort eller tar en kort flygtur till äppleträdet bredvid 🙂

Om någon vill ha körsbär (eller om det är bigarråer? eller både och? det är sex eller sju ympade sorter på samma träd om jag minns rätt!) så är det bara att hugga in! Our tree is your tree för vi har inte en challe att hinna göra ände på allt det här!

röda söta bär en masse!


Ikväll spelar Sverige sin sista gruppspelsmatch i VM. En direkt avgörande match mot Mexico… så hysteriskt spännande!

R u l l p r o m e n a d
P r o u d & P r i d e
2 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *