P r o u d & P r i d e

Ö v e r f u l l t !
U p p g r a d e r a d

Årets Pride-tåg var tydligen längre än nånsin i Varberg idag och på Lolles flaggades det färgglatt! Vi ser det som självklart att visa var vi står gällande allas rättighet att vara och leva som en vill och självfallet få älska vem en vill 🌈 ❤️ Vi gör inte skillnad på folk; oavsett ursprung, åsikter och identitet är du välkommen!

Personligen tycker jag det är skamligt att hat och fördomar mot människor ska få existera i världen och jag är stolt över att den lilla flaggan för andra året i rad vajar på fasaden utanför butiken.

Eftersom jag var på mitt andra jobb hela dan idag tackar jag Mattias och Sofie för bilderna som jag publicerar med tillstånd! En glad helg önskas alla fina nosare i det underbara vädret 🌸

PS. japp, som skylten i fönstret visar: vi började rean i torsdags så det finns chans för fina fynd!

Ö v e r f u l l t !
U p p g r a d e r a d

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *