R e g n p r o g n o s

4 0 0 å r s j u b i l e u m
S o m m a r l o v !

Blir till att packa paraplyer och galon till Rivieran verkar det som… prognosen visar 18 grader och regn och vi tjurar i kapp Mattias och jag. En fördel med detta ser jag dock: vi kan resa väldigt lätt, uppgradera rummet och vips har vi gjort oss en verkligt avslappnande semesterresa! Nackdelarna överväger dock och jag hoppas hoppas hoppas att vädergudarna tänker om och rätt till helgen för jag har köpt en ny bikini som jag apsilut vill premiärsola i!! Dessutom har jag en helt knasig klänning från H%M Consious som jag sannolikt inte kommer våga ha på mig hemma i Varberg så den måste jag verkligen få användning för i södra Frankrike!

Imorgon torsdag jobb med Mattias och Max på Lolles, fredag skolavslutning för kidsen – och rea på NK som jag i vanlig ordning missar :p den ligger alltid på samma dag som våra barns avslutning, lördag är jag faktiskt ledig och på kvällen far vi till Malmö för övernattning och på söndag morgon flyger vi från Kastrup till Nice. Det ska bli helt ljuvligt härligt och att jag just idag fick mail om utbetalningen från if (efter sjukdomarna i Thailand) passar förträffligt bra. Det visade sig att dom räknat lite fel, och glömt en nolla efter ett belopp, så vips ökade saldot på kontot med tusenlappar mer än i ursprungsmailet. Helt ärligt så känns det fortfarande som att årets Thaimout var skitkass och en brakförlust både fysiskt och psykiskt, men efter att nu vara på väg att få tillbaka en liten del av kostnaderna kanske jag kan börja bearbeta sorgen efter den förlorade resan?


Å justdetja. Rubrikbilden har inget med varken sydfrankrike, knasiga klänningar eller regn att göra utan är en liten rävunge som stod mitt på vägen när jag körde till jobbet i söndags. Antingen är den påkörd, den står lite konstigt med ena baktassen, eller så var den helt utmattad och uttorkad. Det har ju varit ofattbart torrt och varmt och jag har förstått att många djur har haft det ganska tufft de senaste veckorna. Jag stannade bilden och sköt bilden genom mitt öppna fönster och lilla Mickel tittade rakt på mig, med vissna öron och flämtande nos. Usch jag tycker det är så sorgligt när djur, barn och andra alldeles oskyldiga var illa. Undrar hur det gick med lilla rävvalpen? Det låg ingen päls i vägrenen när jag körde hem på kvällen så jag vill hoppas att den klarade sig och mår fint ♡

4 0 0 å r s j u b i l e u m
S o m m a r l o v !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *