R u l l p r o m e n a d

B a c k a D u r m a z
Ö v e r f u l l t !

I skuggan av midsommaraftonsfeber och midsommardagens champagne och fotboll blev det en lugn dag igår! EmmaLi skulle på fotbollsmatch i Fjärås (dvs ett halvdagsprojekt) och maken tog på sig att vara chaufför och hejaklack medan Millor och jag slöade hemma. På tidig kväll körde vi ner nya bilen till sitt temporära garage och tog vi en omvägspromenad hem.

Milla åker airboard på Snidaregatan

Milla dansar på Trastväge

Åttaåringen som tidigare varit för lättviktig för syrrans airboard hade övat hemma på gräsmattan och nu gick det som en dans. ”Kolla!” hojtade hon förvånat och svängde vigt på höfterna. ”Jag kan t o m flossa på den!

Millor i motljus!

Sen gick/rullade vi hem i den ljuva kvällssolen och försökte klappa vår asociala misse Skeptisk på tvåårsdagen! Grattis lilla katt, formerly known as Lakrits ❤️

B a c k a D u r m a z
Ö v e r f u l l t !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *