S a n d s t r a n d s s ö n d a g & S o l o s i m m i s

D e r b y
H o p p t i s d a g

Medan äldsta dottern gör solopremiär på simstadion (med en kompis) frotterar vi oss på Barnens Badstrand med den yngsta (och en kompis till henne). Jag är inget jättefan av sandstränder annars – förutom om en bor i en bungalow på armlängds avstånd – men för kidsens skull gör en saker mot sin vilja 🙂

Det där att EmmaLi hängde på Simmis helt utan medföljande vuxen för första gången idag, det får mig att å ena sidan tänka ”wow va coolt!” och å andra darra av oro och å tredje känna att jag inte riktigt känner mig nöjd med att min föräldraroll successivt kommer förändras i allt snabbare takt under året. Dagen innan skolavslutningen gör tioåringen sin sista dag på fritids och sen har hon sommarlov med eget ansvar att fixa lunch och aktiviteter. Det känns bra att vi båda jobbar i stan några dagar i veckan och eftersom vi växelarbetar på helgerna blir det inga fem dagar i veckan hon kommer vara ensam hemma. Farmorn har också erbjudit ställa upp som stöd och jag är säker på att mormorn gör detsamma om det skulle behövas <3 Vi hade anmält båda barnen till ett dagsläger på sommarkulturskola, men vi har inte fått något svar därifrån så jag räknar tyvärr inte med att vi fått plats. Synd verkligen! Både för att det passat fint för den fritidslösa, men också för att jag tror det varit en riktigt skojig sysselsättning för en vecka!

Till nåt helt annat: Jag antar att jag jinxade det där med menskopp rejält häromdan för nu har den börjat läcka kopiöst. Nerblödda lakan och underkläder och vafan!? Hur kan den gå från asabra till stenkass på några dagar? Jag är besviken. Och irriterad över mängden extratvätt och fläckar som inte går bort 🙁 Du får en chans till koppjäkel sen snokar jag upp mina gamla tamponger igen.

D e r b y
H o p p t i s d a g
6 comments Lägg till din
        1. Nja. Inte varenda gång i flera dygn? Även nattetid. Det har aldrig hänt mig med tampong förresten men jag är la felskapt 🙃

  1. Jag hade en sån vända också för en månad sen. Själva slidväggen krampade så det var stört omöjligt att få den att veckla upp sig, provade alla möjliga varianter på huksittande men inget var klockrent. Provade värna den i varmt vatten, kyla den i kallt men nope. Nästa gång var allt som vanligt… Vet inte vad som hände.

    1. Låter väl inte klokt, men TACK för att du delar med dig för nu känner jag mig lite mindre kaputt. Är det väderleken tro eller kan vi skylla på att det är valår? 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *