S p e c i a l f r e d a g

H o p p t i s d a g
4 0 0 å r s j u b i l e u m

Det blir ju inte alltid som en tänkt sig… men det kan bli okej ändå?
🌸🧚🏻‍♀️
Förstaklassaren gick till skolan helt själv imorse och strålade ikapp med morgonsolen! Ordinarie promenadsällskap, en styck 10,5-åring aka storasyster, strålade däremot väldigt lite – och isf bara av feber och usslighet. Hon fick vara hemma ensam idag (första gången sjuk utan vuxet sällskap) och jag tycker så synd om henne. Hon skulle ha stannat kvar på simstadion med en kompis efter skolans idrottslektion idag men tji gick det. Ikväll är vi bjudna på studentfest, men hur det blir med den nu med en sjukling i familjen återstår att se.

Hängmattehäng á la Milla style!

Friyay outfit! Och färg i håret som hon gjort själv… :p
Morgonpigg precis innan hon gick till skolan!

Men för att återgå till åttaåringen på bilden: jösses som hon vuxit! I eftermiddags gick ensam från skolan ner till oss på Lolles för att därifrån gå till frisören ihop med sin pappa. Japp! Barnen åldras fortare än sina föräldrar känns det som! ❤️ och hur fin hon blev i håret kan jag visa imorn?

H o p p t i s d a g
4 0 0 å r s j u b i l e u m

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *