S u p e r n i c e !

M o t N i c e !
V M - p r e m i ä r

Det blev änna en jäklans bra dag trots fadäs när jag, som annars alltid kör med säkra sko-kort på semestrar, av nån underlig anledning tog snyggespadrillosarna (på klack) och planerade kortpromenaden bidde några kilometer i stekande sol längs Promenade des Anglais, runt till hamnen och sen uppför en miljard ringlande trappsteg till ”slottet” (där finns inget slott längre men fanns tydligen förr) och ungefär DÅ satte sig mina tassar på tvären och jag fick i sällskap av två blåsor på framfoten ovanför stortån stappla nedför inte riktigt lika många trappor – eftersom det åt väster är brantare och rakare – och sen hem till hotellet genom gamla stan. I bilder ser eftermiddagen ut såhär!

Eftermiddagsdrink på takterassen med vidsträckt utsikt!
Glad selfie åt öster!
Glad make åt väster!
Utsikt mot Antibes, Cannes etc
Ljuvlig eftermiddag! – om det inte vore för mina skoskav…
Brantare neråt på denna sidan berget, vilket lyckligtvis för mina tassar innebär färre steg!
Fotografer ovanför Promenad des Anglais
Nästan nere på havsnivå…
…finns en gammal in/utgång från gamla stan.
Mattias letar snabbaste vägen hem för oss ♡
I Nice Vielle Ville finns många mysiga gränder, och det känns faktiskt fräschare än i Gamla Stan i Stockholm
Vackra, lite skeva hus är det gott om här!
Vi hörde ett väldans tjoande och hittade dom här!
Nästan hemma nu! Mattias gick för att köpa proviant vi kan ha på rummet medan jag linkade hem. Jag tog ett street photo (hotellet är bakom mig, på andra sidan Promenad du Paillon) i farten!


Vädret har varit fantastiskt och kvällen blev ljuvligt ljum. Kvällsmat åt vi på en bistro i gamla stan. Jämfört med den oturliga måltiden i Malmö blev det här en underbar kulinarisk upplevelse, med rolig service och till samma peng trots mycket mer mat och dricka! Vädret här är dessutom väldans positivt här nere. Så… Nice vs Malmö 2-0!

M o t N i c e !
V M - p r e m i ä r

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *