H a l l i f o r n i a S p o r t C a m p

F r e d a g D e n T r e t t o n d e : )
L o l l e s P o p u p !

För tredje sommaren (med sabbatsår förra året) hänger EmmaLi på Hallifornia Sport Camp. För Milla är det premiär. Dom har med varsin kompis och var lite nervöst spralliga imorse när vi lämnade dom för samlingen!

Under tre dagar ska det bl a åkas wake, skim, bräda, klättras, SUPa, dansa, testas parkour och hoppas trampolin. Det är heldagsläger med fika och lunch och även om jag tycker det är väldigt dyrt så är det en stor apparat att dra runt med alla ledare och aktiviteter. Tyvärr missar jag avslutningen på onsdag eftersom jag jobbar då men Mattias har ordnat lite ledigt så han ska ner och se deras uppvisning iaf ❤️

På Hallifornias sajt går att skåda ett koncentrerat litet Maali-barn från 2015 ☀️ där finns också info om vad dom gör på campen.

Samling och teambuilding i EmmaLis röda team inför Hallifornia Sport Camp 2018

På torsdag, fredag och lördag är det sen ”vanlig” Hallifornia. Det brukar vara massor av folk och hur kul som helst i solen! Dom har höjt priserna rejält i år, får se om dom har bättre koll på gratisplankarna också kanske? Vi hoppas kunna klämma in lite tid på festivalen med kidsen och som vanligt kanske en barnvakt får plocka med dom på en av dagarna – om dom/vi nu ska gå alla dagar 😁

F r e d a g D e n T r e t t o n d e : )
L o l l e s P o p u p !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *