I n k ö p s m å n d a g

M ö h i p p a !
T o r r i s

Vi gillar när leverantörerna har sina showrooms i eller nära Göteborg, för då blir inköpsresorna inte så bökiga! Jo, dagarna blir iåförsig långa oavsett, men tiotimmarspass (plus bilresor) är vad jag ofta jobbar till vardags ändå och att få rulla ner sig i egen säng är ändå inte lika ansträngande som det blir när jobbdagarna packas på hotellnätter. I sommar kör vi en slags kompromiss och blandar SS19-inköpen i Stockholm med hotellnätter för hela familjen i Nacka och vips blandar vi jobbvardag, semester och familj på ett ganska gynnsamt vis. Kidsen får hänga med på jobbet då men dom är väl införstådda med att det är sitta-tysta-som-möss-och-inte-störa som gäller. Varsin bok, surfplatta eller mobil brukar lösa biffen. När dom var yngre körde vi mycket småpyssel som lego och pocket-dockor men nu är det faktiskt enklare att gå all in på böcker och handburen teknik. Dom reder sig själva helt magiskt bra och vi får ofta kredd för våra små nosar som uppför sig exemplariskt i vasst läge! – å bara för det jinxar jag väl alla planerade inköpen i sommar :p

Nå. Idag körde vi inköpen själva Mattias och jag och vi var bl a hos en för oss ny agentur där vi förberedde order med drop redan före jul om allt går som planerat!

Sneakpeek på en av profilkollektionerna från vårt nya märke i butiken!

Ytterligare ett märke från samma agentur blir det sannolikt, och redan på fredag är det isåfall dags att kika på vad vi har att vänta oss där.


Showroomet ligger i gamla Sockerbruket vid Röda Sten typ, med Älvsborgsbron i fonden. När vi vandrade ner mot bilen som stod parkerad på kajen precis bakom fick jag verkligen rejäla Brooklyn-vibbar, från Dumbo när bron kikade fram mellan husen till John Street Park när vi kom ner till vattnet. Härligt att få lite NYC-känsla mitt i Götet liksom!

Som Dumbo i Brooklyn, fast i Göteborg!

Mattias och Älvsborgsbron 🙂

Två måsfåglar, en bro och vår nya bil fångad i samma smäll


Sen drog vi till Mölndal och köpte Meyer-brallor och när vi ändå höll på sorterade vi Bugatti-jackor också. Det gäller att smida medan hjärnan är varm juh fast sen var jag överhettad och det var tur att maken rattade GLA hem till Morkullan… Millan plockades upp hos farmorn och farfarn på vägen och ungefär nu borde EmmaLi sladda in från en dag på Liseberg med sin bästis. Strax måste jag se till att somna fort för 5:55 imorrn ringer väckarklockan igen. Sista jobbveckan sveper in i hög takt och jag tänker köra ända in i kaklet för att på söndag framåt förmiddagen vräka mig med hängmattan med min första semesterglass!

M ö h i p p a !
T o r r i s

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *