K v a r t s f i n a l 🇾đŸ‡Ș ⚜

N a m n s d a g & m o d e l l m a k e (p l u s B u r g a r t u g g ) !
S t r a n d d a g (& o t u r )

NĂ€stan direkt efter att Ă„ttondelsfinalen mot Schweiz blĂ„ses av i tisdags kvĂ€ll ringde jag SocietĂ©n och bokade platser pĂ„ parkett framför kvartsfinalen. Det Ă€r flera krogar i stan som visar matcherna, varav Ă„tminstone tvĂ„ pĂ„ utomhus-skĂ€rmar, men eftersom vi jobbade till klockan tre hade vi ju inte möjlighet att vara pĂ„ plats förrĂ€n tidigast halv fyra. Med avspark kl fyra ville vi vĂ€lja ett stĂ€lle dĂ€r vi kunde boka bra platser som skulle vĂ€nta pĂ„ oss utan att riskera hamna utan sikt mot TVn. Extra skojigt var att vi fick med min mamma och en annan familj sĂ„ vi var ett litet glatt sĂ€llskap som traskade ner frĂ„n torget efter stĂ€ngning! Kan vĂ€l erkĂ€nna att jag bad mamma vrida om lĂ„set pĂ„ dörren nĂ„gra minuter innan tre – och dĂ„ hade vi inte haft kunder pĂ„ tio minuter 🙂

Peppade svenska fans i Societetsparken!

Sansad vilopuls under matchen… NOT! HalvvĂ€gs in i andra halvlek Ă€r det Ă€nnu inte helt avgjort.

Efter matchen kĂ€nde vi oss faktiskt helt okej. Vi landade mjukt i att resultatet var rĂ€ttvist och jag Ă€r mĂ€kta imponerad av Janne Anderssons gĂ€ng! Att sluta pĂ„ delad femteplats i ett mĂ€sterskap, som en av de Ă„tta bĂ€sta lagen i vĂ€rlden, bĂ€ddar gott inför EM om tvĂ„ Ă„r. Att det iofs var fem lag av dessa Ă„tta som var just europeiska sĂ€tter jag i kolumnen ”VM som gĂ„r i Europa” och rĂ€knar faktiskt med att vi har medaljchans 2020! Det Ă€r ett helt annorlunda upplĂ€gg pĂ„ detta EM förresten och kanske ska vi beroende pĂ„ lottning försöka fĂ„ biljetter till matcher i Köpenhamn och/eller MĂŒnchen? Och nog Ă€r det med facit i hand nu jĂ€klans trist att inte Stockholm (eller Solna) blev tilldelad nĂ„gra matcher! Mer om upplĂ€gget kan du lĂ€sa hĂ€r pĂ„ Wikipedia.


NĂ„. Mattias satt iaf kvar en stund och pratade med den i sĂ€llskapet som inte gĂ„tt hem eller till jobbet och kidsen skuttade omkring pĂ„ lekplatsen runt hörnet. Sen skulle vi gĂ„ hem var det tĂ€nkt men Millas ena flipflop hade gĂ„tt sönder sĂ„ vi skulle bara pausa lite i bĂ€randet men hamnade pĂ„ Nami för kvĂ€llsmat. AssĂ„, jag Ă€r noob pĂ„ japanskt men det hĂ€r Ă€r sĂ„Ă„Ă„ himla gott! Och mat lika vacker för ögat som för gom och mage Ă€r ljuvligt att fĂ„ njuta! ❀

Vi förlust-tröstade oss med fantastisk Sashimi (nÀrmast i bild) Maki (suddigt i fonden), Nagiri och Karaage (utanför bild)

En av tre desserter vi delade pÄ. Otroligt smaskigt och perfekt avslutning pÄ mÄltiden!


Jo just det ja. Innan vi lÀmnade Societén rumlade de tvÄ yngsta tjejerna runt pÄ dansgolvet till musik dj:n gulligt satte pÄ för dom! Det kÀndes mÀrkligt att se dom skutta runt dÀr, pÄ ett golv jag sjÀlv haft sÄ mycket roligt pÄ och som dom sannolikt sjÀlva kommer ha mÄnga asballa timmar pÄ om nÄgra Är!

De smĂ„ har kul pĂ„ dansgolvet: om tio Ă„r stĂ„r dom sannolikt hĂ€r igen 😁
N a m n s d a g & m o d e l l m a k e (p l u s B u r g a r t u g g ) !
S t r a n d d a g (& o t u r )

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *