L o l l e s P o p u p !

H a l l i f o r n i a S p o r t C a m p
S o m m a r d o f t

Ikväll är det dags: Lolles kör pop-up på torget denna Långtorsdag. Butikerna i Varberg Handel har kvällsöppet till kl 20 och vi finns i tältet från kl 16. Vi kommer plocka med oss reafynd ut och det går att betala med kontanter, swish eller kort!

Vi drog igång sommarsäsongens stora rea på Lolles redan i slutet av juni men fortfarande finns många mumsbitar kvar. Vissa storlekar blev det tunnsått på direkt såklart (”alla” är medium tydligen :D) men det finns fortfarande fyndmöjlighet. Skjortor (kort och lång ärm) från Stenströms, Oscar och Dahlin, jeans från Tramarossa och Tommy Hilfiger, t-shirts och jeans från Armani, jackor och tröjor från Barbour och Bugatti, piké och italiensk snyggkonfektion från Gran Sasso, Berwich och Tagliatore och massa annat.

färgglad rea från bl a Dahlin

Lolles fasad mot Torggatan och torget i fonden

Hoppas vi ses i tältet!


PS. Nyheterna börjar trilla in också, t ex packade vi upp dessa snyggingar som jag fotade för en annons i förra veckan:

nyheter från Stenströms!
H a l l i f o r n i a S p o r t C a m p
S o m m a r d o f t
4 comments Lägg till din
  1. Åh, den blommiga gröna påminner starkt om de blommiga skjortor som Per hade i början av 70-talet. Fast då med lååånga kragsnibbar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *