M ö h i p p a !

S o m m a r d o f t
I n k ö p s m å n d a g

Det var många år sen jag var på bröllop, och därför lika länge sen jag var på en möhippa. För mig är hippan (och svensexan) liksom en del av själva bröllopet, och det blir alltid en rejält roligare bröllopsfest – särskilt om en inte känner alla gäster – när den har nyfunna vänner från hippan/sexan att relatera till. Och sicken dag det blev, verkligen superskoj med ett härligt gäng glada tjejer! Att jag var äldst i flocken märktes mest i femkampen på Ästad Gård eftersom min trasiga kropp inte vågade sig på de mest galet fysiska aktiviteterna, men annars hängde jag på bra tycker jag 🙂 och lite nytta hade dom av tanten som bl a fixade snabbentré till discot på kvällen. Fördelen av tjugo+ år i utesvängen brukar vi inte utnyttja eller dra fördel av direkt, men när om inte till en möhippa ska en ringa sina gamla bekantingar för att dra i rätt trådar :p Jisses sicken kö till entrén!? Vip-kön var ju lika lång som den ”vanliga”!! Det var därför grymt lyxigt att kunna sitta i lugn och ro och sippa drink på Bistron för att sen bara glida rätt in på Brasseriet! Köerna i baren däremot, där fick vi trängas som alla andra så det blev mer dans än drink då :p

Men vi börjar från början: vi inledde morgonen i Kärleksparken med mysig presentöppning och lite lära-känna-varandra i sällskap av Prosecco.

Gömd packning…

…och gömda vänner!

Vi fortsatte till Damernas (ett av våra fina nakenbad i stan) med lunch å lekar och bad för dom modiga. Vädret var en smula växlande och stundtals mulnade det på och då sjönk temperaturen rejält.

Badöl på Damernas 🙂

I bussen till Ästad sen (kolla deras hemsida, det är ett kanonställe väl värt ett besök även om du inte ska köra deras klassiska Fångarna på gården!) fick vi upp tempot och trots att det spelades på tok för mycket Samir och Viktor för min smak 😀 så var det en skojig resa!

Efter femkampen, där vi inte behöver nämna vilket lag som förlorade preciiiis på målsnöret – mest pga en trasig skottkärra, så chillade vi alltså lite i solen på en gräsmatta:

Chill och lite lekar i solen efter femkampen!

Och sen åt vi i restaurangen. Just måltiden blev rätt slött stressad och lite utspridd tycker jag (för mycket gäster och för lite personal, ett klassiskt problem i krogbranschen) men vi hade trevligt och skrattade mycket. Kvällen avslutades sedan på Societén innan vi spreds för vinden hem till våra egna hus. TACK för en kanonrolig dag och kväll alla som var med! Nu ser jag ännu mer fram emot bröllopet!

foto: brudens svägerska ❤️


PS. Visst borde jag må sämre idag än jag gör? Särskilt med tanke på dom där extra drinkarna jag trots alla ändå smaskade i mig på Societén sent på natten 😀 Idag har vi kört volleyboll med kidsen i trädgården och sällan har vi skrattat så mycket ihop!! Vi kan väl konstatera att vi har en del att jobba på när det gäller teknik… När Mattias smashade upp en boll rakt i plytet på sig själv, då tappade EmmaLi och jag andan av skratt! Tur vi spelade med en badboll, skadorna (brutna fingrar och näsor t ex) hade blivit katastrofala i annat fall!

S o m m a r d o f t
I n k ö p s m å n d a g

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *