N a m n s d a g & m o d e l l m a k e (p l u s B u r g a r t u g g ) !

S o m m a r k u l t u r s k o l a
K v a r t s f i n a l 🇾đŸ‡Ș ⚜

Mitt tilltalsnamn delar datum med t ex USAs sjÀlvstÀndighetsdag och kollegans yngste son! Tack för alla grattisar, roligt och förvÄnande att sÄ mÄnga kom ihÄg/uppmÀrksammade!

I strĂ„lande sol plockade jag denna fjĂ€rde juli ut maken pĂ„ gatan utanför butiken för att fotografera för Instagram. Jo assĂ„. Han Ă€r en riktigt snygging den dĂ€ringa jag Ă€r gift med, men framför min kameralins gör han nĂ€stan alltid sitt allra bĂ€sta för att dölja detta faktum :p Tjugosjutton bilder och sĂ„ mĂ„nga fantastiskt roliga motiv som jag inte kan visa offentligt 😀 Dom som bidde fina dĂ€remot, dom visar jag! T ex dom hĂ€r tvĂ„, varav den i mitten hamnade i sociala medier:

Gammalt och nytt i perfekt symbios: Helt nyinkommen skjorta frÄn Stenströms, prissÀnkta chinos frÄn italienska Berwich och Nice-köpta svenska loafers pÄ min superfina make!
”Agera naturligt framför kameran bara!” hojtade jag. ”SĂ„hĂ€r?” frĂ„gade Mallias 🙂
Till slut gav jag upp och vĂ€nde pĂ„ kameran! Modellen var lika frustrerad som mig uppenbarligen men lyckades inte dölja det lika proffsigt som fotografen 😀


Det Àr roligt att jobba tillsammans nÀstan jÀmt!

Å efter jobbet ringde vi ner kidsen och sĂ„ gick vi pĂ„ Hell’s Burger och Ă„t namnsdagskvĂ€llsmat. Vi har tvĂ„ bra hamburgerhak i stan, det andra ligger i nyfixade superinbjudande Brunnsparken och heter Burger and Chill och Ă€r namnet (och lokalen det ligger i) till trots ocksĂ„ najsigt. Jag Ă€lskar burgar-trenden och sĂ€tter lĂ€gstaribban för ett godkĂ€nt vid att fĂ„ frĂ„gan om hur jag vill ha köttet stekt 🙂

Vi har Ă€tit grymt mycket bra burgare i USA vid vĂ„ra tre besök i det landet och jag Ă€r sĂ„ glad att matglĂ€djen och uppfinningsrikedomen för denna enkla rĂ€tt nu spridit sig till Sverige! I Göteborg t ex finns massor av spĂ€nnande alternativ, varav the Barn och Butcher’s Market Ă€r tvĂ„ (den sistnĂ€mnda sannolikt fĂ„tt sitt namn inspirerat av ett trendigt matstĂ€lle pĂ„ Manhattan). Hejja enkel och god mat som inte kompromissar pĂ„ ingredienser och innehĂ„ll!

S o m m a r k u l t u r s k o l a
K v a r t s f i n a l 🇾đŸ‡Ș ⚜

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *