S e m e s t e r ! !

D a g s e n s T i p s : S o l s k y d d !
B r y g g m å n d a g !

Jappsidejsi! Nu är det vejkej aka vacasiones aka holiday aka SEMESTER! Två veckor framåt ska jag göra ingenting jobbmässigt alls (ha! who am i kidding 😂) eller… jag ska göra inget jobbmässigt alls i jobbrelaterade lokaler, och för att vara säkra på att inte trilla in i trallen lämnar vi skutan och drar först norrut och sen österut. Kollegorna på alla fronter är superbra och jag vet att inget utöver apsilut nödvändigt kommer nå våra mobiler och nu ikväll åt vi köttfärssås och drack rödvin och jag som egentligen inte får dricka rödvin (eller kaffe, ha! igen!) pga pågående tandblekning slurpade i mig ett par glas och det kändes fint!

Egentligen skulle jag ha jobbat min sista dag inför ledigheten i Ullared i torsdags och jobbat på Lolles i stan idag, men en felrekryterad sommarjobbare (som helt sonika lämnat oss i sticket) gjorde att vi fick rodda om i schemat lite och jag rullade därför länsväg 153 fram and tobejko för några timmar i plåtlådan.


Det kändes bra att kunna ställa upp och erbjuda lite hjälp tillbaka efter all smidighet från min arbetsgivares sida inför butiksflytten i våras. Och jag känner mig fortfarande mycket mycket säkrare med hemelektroniken än med konfektionen så rockaden kom inte enbart till min nackdel 😁 Mycket folk i byn idag men stundtals ganska lugnt hos oss. Alla röjer runt på Gekås såklart och jag fattar inte hur mycket tid många mänskor lägger där… Men vi är olika, folket och jag!

Lite regn fick vi på oss men det var så lite att det trots rejäla skurar knappt märktes. Tolv minuter efter sista droppen var asfalten torr igen 🙁 Åskan hann däremot slå ner och bränna upp ett hus några mil österut. Isch. Det är riktig läskigt med den här torkan nu.

Så till nåt helt annat. Min mamma var rart sällskap och back-up till döttrarna som gjorde solo-debut på Simmis idag! En redig kompis till eLi var med också så jag var inte orolig över att dom var ensamma utan vuxen en liten stund. Dom är verkligt vattenvana och -säkra och även om det är ett stort ansvar att lägga på dom så visste vi att kom skulle klara det perf! Vilket dom också gjorde såklart! Sen stängde Simstadion pga åska men asså… jag vet inte jag… en smäll långt bort över havet hade det varit säger dom men det är kanske erfarenhet och betryggande säkerhet som ligger bakom ett sådant beslut? Milla var iaf ensam hemma en stund medan pappan och syrran var på derby på Påskbergsvallen. Det var en sprallig liten åttaåring som mötte mig när jag backat ner hemma, jag hade nämligen ett par nyköpta flipflop med mig i bagaget 🙂

Imorgon har tjejerna avslutning och uppvisning efter sin dansvecka med ABF. Därefter drar vi sannolikt direkt mot Bohuslän och ålänklos för katten och oss. Vi har i teorin provpackat nya bilen och vi ska nog få plats allihop utan att trängas. Tror misse får åka i trunken – det finns ju ett litet hål hon kan kika fram igenom – och gällande packning är det la mest öl och PET-flaskor med vatten som tar plats :p det är tydligen vattenbrist där uppe så vi laddar med oss eftersom vi har ganska gott om det här hos oss!

D a g s e n s T i p s : S o l s k y d d !
B r y g g m å n d a g !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *