S o m m a r d o f t

L o l l e s P o p u p !
M ö h i p p a !

Vad doftar sommar mer än soltorkade plagg som vajar i vinden! Jag gick bananas med mobilen och trots att jag gallrat hårt blev det ändå en hel flock foton till galleriet… om du klickar på första fotot kan du sen bläddra dig igenom bildkavalkaden – eller låta bildspelet rulla automatiskt – istället för att scrolla. Bildtexterna hänger med också har jag märkt. Funkar kanske enklast att bläddra på dator, men även de flesta mobiler torde kunna hantera mitt galleri-plugin?


Bomull och klädnypor
Mattias skjorta fångas i vinden
Tvätten hänger mitt i fotbollsplan
Stenströms i motljus
Gult och blått, där det gula är gräsmatta…
Lekte lite med skärpedjupet mobilen försöker skapa
Lilla katten Skeptisk visar hur gärna hon vill bli fotograferad!
Tvättstreck på längden
Kvällsvinden är ljum och doftar sommar
Berwich-chinos och randiga Stenströms: japp jag produktplacerar 😀
Fångat min sommar i både färg och känsla
Någon har gömt sig bakom en ärm! Kan du se? Bara klänningen tittar fram!
Torrt torrt torrt!
Genuint knarrande tvättkorg
Min älskade hortensia klarar sig glädjande fint utan vatten, och är det enda som blommar i vår torra trädgård!


Tack för att du orkade ta dig ända hit!
Nu tar vi helg!

L o l l e s P o p u p !
M ö h i p p a !
2 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *