S t r a n d d a g (& o t u r )

K v a r t s f i n a l 🇸🇪 ⚽️
G a S e L ( l ) e n - f a r v ä l 👋🏻

Medan EmmaLi hängde med en kompis på Barnens badstrand – dom skulle egentligen varit på Simstadion, men där var upptaget för simtävlingar hela dan – körde vi andra tre och tvättade bort fem kilo smuts från nya bilen. Efteråt drog vi vidare till stranden i Södra näs/Nygård. Det är lite svalare i luften nu och jag erbjöd mig därför att passa väskorna medan de andra två skuttade i havet! Meningen var sen att vi skulle bytas av tydligen, Mattias och jag, men Milla konstaterade glatt att jag är kass på att bada! Jag fick havsvatten till knäna och sen var jag nöjd 😁 Allt under 27 grader är nämligen isvak enligt mig, så tja… jag kan väl inte säga emot min åttaåring 😂

Nybadad och saltdoftande!

Såhär trivs jag bäst på stranden 🙂 iaf när det är kallare i havet än i luften, om luften håller lägre än 30 grader!

Milla tog kort på sig själv och badkrukan 🙂


Å så till nåt helt annat. Pga av en olycka har en fin vän spenderat många timmar i väntan på akutvård för sin son och sedan flera turer och lång väntan på operation i Halmstad. Jag är så himla ledsen – och orolig – för deras skull och kan inte heller låta bli att vara förtvivlad över situationen den svenska vården befinner sig i. Stress och virriga rutiner gör att mänskor hamnar i kläm. Att skicka ett litet trasigt barn mellan sjukhus, och däremellan fel, är inte okej och jag kan inte ens tänka mig den hopplösa oro och ilska en förälder känner i ett sådant läge. Många kramar till er finaste familjen, vi tänker på er och försöker underlätta på alla sätt vi kan!

K v a r t s f i n a l 🇸🇪 ⚽️
G a S e L ( l ) e n - f a r v ä l 👋🏻

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *