T o r r i s

I n k ö p s m å n d a g
D a g s e n s T i p s : S o l s k y d d !

”Äntligen” är det totalt eldningförbud i hela landet och jag undrar först varför det tagit så lång tid att få till det? Men så läser jag folks reaktioner och förstår… asså, jag förstår inte dom flesta folk men jag förstår varför förbudet tvekats 😜 Hujedamej. Osv.

På vägen hem från jobbet (och ett av de sällsynta gekåsbesöken) stannade jag till vid ett av fodermajsfälten vid världsarvet i Grimeton. Det är vackert i naturen trots allt det torra. Och jag är lite orolig för hur det blir när regnet väl kommer? Antingen blir det la bara en liten skvätt, eller så slutar det aldrig?

Lite mat blir det till kossorna iallafall 🌽
I n k ö p s m å n d a g
D a g s e n s T i p s : S o l s k y d d !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *