B r ö l l o p s g ä s t e r !

4 3 - å r i n g !
F ä s t n i n g s b a d e t

När en av mina bästa kollegor äntligen går åstad å gifter sig, då tar vi experthjälp för att göra oss fina Mattias å jag!

Vi fick inte tid samtidigt hos frisören för puts, klipp å stajling men vi synkade ihop dagen rätt bra ändå: jag putsade först, därefter träffades vi för lunch och medan jag fick snygga naglar blev Mattias klippt. Sen kom han ner till mig lagom tills makeup-artisten gjort sin magi och avslutningsvis slappnade vi med några glas vin i parfymeriets grymma lounge! TACK Emelie på Hårporten och Linnéa hos Violas för ett imponerande jobb med dom gamla Hedbergsarna 😁

Dagen fram till vigseln i bilder;

Ullrika helt naturell utanför Hårporten
Emelie på Hårporten är så grym!
Putsad pixie
Frisören Emelie har ett estetiskt öga även gällande fotokomposition såklart!
På vägen mot lunch sprang vi på blivande bruden med tärna och bestwoman ❤️
Tidig lunch blev det (på Espresso house)
Snygg på ansiktet…
…å snygg på händerna!
Avslappnad uppladdning är perfekt…
…inför bröllop och fest 🎉
😘 älskling
På väg hem för klädpåtagning ☀️Vigseln började kl 16 så vi hade gott om tid!
Utanför kyrkan i Läjet: jag hade med min alldeles egna best man ❤️


Tyvärr har jag inte ett enda vettigt foto på det strålande vackra brudparet men ni tror mig såklart när jag intygar att dom var snyggast på festen!

4 3 - å r i n g !
F ä s t n i n g s b a d e t

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *