D a g s e n s T i p s : H a n d l e d s s t ö d V i d T a n g e n t b o r d e t !

O r s a k s f u n d e r i n g
U t c h e c k a d

Nu, när jag sitter mer framför en dator på jobbet och står mindre på mina fötter, ville Milla ge mig en present! Hur hon snokat upp idén kan jag bara gissa (anar: youtube) och bland alla knasiga gör-det-själv-hacks som trollar leggings till tröjor och tröjor till kjolar – för att inte tala om alla femtonhundramiljoner recept på slime 😀 – så dök alltså detta superpåhittiga och braiga DIY upp:

Går att använda som stressboll, eller…
…som handledsstöd när en sittar vid datorn!

En innehållsförteckning och manual till Millas Handledsstöd/Stressboll bifogas nedan:

  • små ballonger
  • vatten

Fyll ballongerna med vatten. Knyt ihop ordentligt med många knutar. Du kan använda en eller flera ballonger.

Färdigt!


Jag är änna väldigt glad över åttaåringens omtanke! Och hennes upptäckarlust och sinne för pyssligheter. Själv har jag pysseltummen under stortån och har som mest en gång i tiden pysslat ihop ett pepparkakshus. OBS att det INTE var prefab! Fast vi tvingades använda tvåkomponentslim (Karlssons räckte inte 🙂 för att sätta ihop det – men då höll det å andra sidan i fem jular! Kanske denna lilla pryl inte håller riktigt så länge?

O r s a k s f u n d e r i n g
U t c h e c k a d
2 comments Lägg till din
    1. Ja väldigt fiffigt! Och omtänksamt! Mindre fiffigt dock när en av ballongerna sprack för att storasyster var lite för stressad :/ Det bidde en himskans liv i huset då! Men det var inte min stressboll hon hade sönder 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *