F ä s t n i n g s b a d e t

B r ö l l o p s g ä s t e r !
R o a d t r i p / d e l 1 ( K a l m a r s u n d s p a r k e n )

Fästningsbadet i Varberg asså. Vicken grej! 🌊☀️👏🏻

31 millar kostade kalaset sägs det, varav 15 pröjsades av Sparbanksstiftelsen å resten av kommunen. Gnällspikarna hemma i soffan bah ”fyy va dyrt!!” men folket som faktiskt besöker plejset bah ”vi älskar’t!”! Idag hörde vi om ett gäng turister som, fråga mig inte hur, hade hört om Fästningsbadet å apsilut skulle besöka det. Askul ju 👍🏻

Fästningsbadet, sett från piren

Premiär på bryggorna för Milla å mig idag, Mattias å EmmaLi är vana besökare vid det här laget. Båda små hoppade glatt från högsta punkten (tror typ fyra meter) å jag bah ”attans va synd att jag har solglasögonen på mig 🙁 nu kan jag ju inte hoppa efter!” å kidsen å alla runt omkring bah ”😂😂, säkert madam!” men jag hade nog fasen hoppat om jag inte varit på Asia Spa med Millor och tvagat mig japanskt i 43 minuter:

Milla på Asia Spa!

Några veckor i sommar har det varit sporadiskt barntillåtet på mitt spa och idag tog jag alltså med mig åttaåringen dit. Vi hade supermysigt med bad i massagepoolen, varma källorna och fotbad och bastu. Självfallet inledde vi som brukligt med den däringa japanska tvagningen och därav min, å initialt även Millans, ovilja att skutta i hamnvattnet 😁 åttaåringen kom kvickt över sin ovilja dock; endast ett par minuter i solen på trädäck krävdes sen övergick motviljan i vilja…!


Nå. För att kort återgå till skutt-ner-i-vatten-från-höga-höjder: Jag är faktiskt lite sugen på kittlet i magen. Jag menar, en annan fegade ju inte för gamla femman på simstadion i mörkret förritiden! ”Öh vaddå? I mörkret?!” undrar du men jag bah dementerar såklart att du läste rätt 😜

B r ö l l o p s g ä s t e r !
R o a d t r i p / d e l 1 ( K a l m a r s u n d s p a r k e n )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *