L o l l e s S o m m a r f e s t 2 0 1 8 !

G e t i n g t å
S k o l s t a r t !

Lolles årliga sommarfest igår och således få knop hos oss idag 😁 I år bjöd Sofie hem hela gänget till sig i sitt fina hus och efter inledande champagne och riktigt roliga lekar (där bästa laget vann!) satte vi oss runt bordet och började mumsa havskräftor. Själv är jag en högst modest skaldjursätare, men ett par stjärtar och snapsar fick jag i mig!

Några bilder från kvällen har jag medvetet inte i mobilen 😜 vissa minnen blir bäst så tänker jag. Däremot fotade jag selfiesar på väg hemifrån ner till upphämtade taxi utanför Lolles kl fyra. Pigga å glada var vi då:

Jag till fots, döttrarna på hjul 🦄

Minen nedan är ganska målande för hur jag känner inför att jag idag har min sista semesterdag 😂 eller så tänkte jag bara på hur sleten jag sannolikt skulle vara idag 🤓 Näää! Verklig anledning som bildtext!

Lite stressad, kidsen hela tiden på efterslänten!


Idag har vädret varit grått och blött. Jag antar alla som gnällde på värmen i somras är nöjda nu 🙁 det regnar och är blåsigt och kallt. Personligen är jag lite tjurig eftersom min semester var rätt svajande vädermässigt, men jag är ändå nöjd med årets ledighet. Vi har varit på två fina resor i Sverige och det blev inte så mycket jobb som jag befarat!

Nå. Idag är sista lediga dagen, imorn tillbaka till vardagen – om än i lagom dos med hemmakontor och bl a uppladdning inför stundande inventering. Barnen börjar skolan imorgon också och ligger nu i sina sängar. Med tanke på hur de vänt på dygnet under sommarlovet är jag lite fundersam till hur trötta de kommer vara när klockan ringer imorn…

Tjenixen!

G e t i n g t å
S k o l s t a r t !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *