R o a d t r i p / d e l 4 ( f e l p l a n e r i n g )

R o a d t r i p / d e l 3 ( f e b e r / d e p å s t o p p : V ä s t e r v i k )
G e t i n g t å

En halvbra natts sömn utanför Norrköping följs av oväntat pigg frukost för tre av oss, den fjärde låg kvar på rummet och sov. Vi lämnade rummet direkt efter frukost och körde norrut mot vår sista destination. I bilen bokade jag en tid i appen Kry för EmmaLi, mest för att möjligheten att få ett läkarutlåtande lugnar en smula.

Tur att vi stannade i Västervik och köpte öl, vi hade ju inte ett bamsestort Systembolag precis runt knuten här utanför Norrköping 😀

När jag vaknade imorse hade jag fått ett mail från hotellet vi ska bo de avslutande tre nätterna. Eller alltså. Mailet undrar om vi är på väg… de väntade oss redan igår. Tydligen skulle vi nämligen inte bo tre nätter, utan fyra, så det är ju lagom surt att vi kommer dit först idag. Särskilt eftersom rummet är förbetalt 💩 jag klantar mig ibland, men det här måste vara ett av mina största fadäser rent ekonomiskt?

Nå. Vi fick iaf rummet före normal incheckningstid *fokuserar positivt* och fick möjlighet till en fin dag på terassen medan EmmaLi vilade inne rummet. För tre år sen bodde vi här på Hotel J. Vi hade fått ett tips av en internetkompis och valde då lite av en slump ett av deras finaste rum. Svårt att bo sämre när vi i år återvänder 🙂

Det läar gott mot väggen och då gör det inget att temperaturen sjunkit något.

Milla på terassen utanför rum 564, molnen tjockar på så det utlovade regnet kommer nog imorgon ändå

Samtalet i Kry gick okej. Läkaren gissade på körtelfeber eller möjligen halsfluss. Det känns skit att det sannolikt inte bara är en vanlig förkylning med tanke på att vi måste jobba hela måndagen och inte kan låte ungarna vara på hotellrummet själva från klockan åtta till åtta 🙁 Nu får vi se hur hon kryar sig under morgondagen.

Fick jobba lite, och sämre kontor har jag ju haft!
Vi tog en promenad medan tjejerna satt på rummet
Glada vuxna får lite frisk luft och promenad i benen!

På kvällen satt Mattias och jag under en filt på terassen och tittade på Netflix på mobilen.

Mobilen fixade inte fixera på glaset så bra, men bilden blev skoj så jag visar den ändå!

Go’natt!

R o a d t r i p / d e l 3 ( f e b e r / d e p å s t o p p : V ä s t e r v i k )
G e t i n g t å

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *