U t c h e c k a d

D a g s e n s T i p s : H a n d l e d s s t ö d V i d T a n g e n t b o r d e t !
A b o r t r ä t t

Sannolikt sista gången för denna hösten: hejdå lagershopen – i regn!

utstämplad för sista gången på länge – vädret var passande

Jag har beviljats tjänstledigt året ut för att på heltid få chansen att testa jobba ihop med maken och de två stjärnorna på Lolles! Jag lämnar NoN i Ullared och börjar på butiken i stan. Kramar och goa känslor har jag fått med mig från mina fina netonnetare och lika fina känslor och välkomnande har jag fått från ”nya” kollegorna i stan. Jag är lyckligt förunnad <3

Visst är det lite läskigt att lämna det invanda och skutta ut i det nya. Visst är det vemodigt att lämna kollegor som är vänner men också härligt att känna sig välkommen till sina nya vänner och kollegor. Men jag säger inte hejdå. Jag säger auf Wiedersehen! Och kanske blir det så att jag inte lämnar NoN helt och hållet även om det funkar för oss på Lolles ändå… gamla hundar gillar att sitta liksom och att göra gästinhopp i pikén i plåtlådan hade varit väldigt skojigt!

D a g s e n s T i p s : H a n d l e d s s t ö d V i d T a n g e n t b o r d e t !
A b o r t r ä t t
2 comments Lägg till din
    1. Jaa!! Så himla spännande och nervöst och roligt och läskigt och jag är Bambi på hal is juh! Och nu kan jag äntligen outa det också eftersom alla kollegor är med på banan och jag själv landat i tanken att vi faktiskt ska jobba ihop, Mattias och jag! Och goaste fina Soffan som jag känt längre än jag känt EmmaLi och Anna som nu också tagit en stor plats i mitt hjärta! Och svärisarna och grymmaste-i-världen-sömmerskan Eivor såklart. Alla är så stöttande och fina att jag liksom inte har ord för det!

      <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *