F ä r g m a t c h n i n g

V a l å n g e s t
V a l s p u r t s g r u b b e l

När vi var på bröllop i början på augusti i somras lyxade jag med manikyr, och för första gången testade jag gellack. Jag blev frälst! Idag, mer än en månad senare, var naglarna nästan exakt lika fina – förutom det faktum att de vuxit som gräs (som får regn på sig!) och därför hade en halv centimeter ren nagel nertill. Egentligen hade jag nog kunnat leva med det: till slut hade det ju biddit som en fransk manikyr om någon minns det gamla nagelmodet, fast med djupröda tippar, och det är ju rätt snyggt? Men så såg jag av en slump ett erbjudande där borttagning av gammalt gellack var på köpet (kostar annars några hundringar) och slog till. Och efter att ha kört traditionell färgskala förra gången, röda asså, så drog jag idag till med nåt lite knasigare! Jag har ju inge problem med knasigt och piggar gärna upp med dom här!


Gamla naglar i nya kläder


Om det är ett politiskt ställningstagande? Nä inte alls. Vet inte ens vilket parti som håller sig med orange så nixpix ingen politik alls: jag ville bara matcha kvällsmaten 😀 Mattias var på after work med gamla kompisar ikväll och jag blev därför oundvikligen ansvarig för att mata tjejerna och mig. Alla mätta och tillfreds och av onda snabbmatsting känns Max som ett någorlunda mindre ont alternativ trots allt. Näringsmässigt? Nänä. Men kossorna har muat på svenska innan dom hamnar i min burgare iallafall. Och jag hoppas snart dom slutar med sina halloumi-burgare som efter vad jag förstår inte är en särskilt miljömedveten ostrackare alls?

V a l å n g e s t
V a l s p u r t s g r u b b e l

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *