F r e d a g s f i k a

A r b e t s r o
D j u r p a r k s b e s ö k

När en har ledig dag ihop med maken blir det sällan helt ledigt från jobbet, men idag lyxade vi iaf med liten shoppingrunda och efterföljande lunch på stan.

Mysigt på Veras Café. Älskar det hemtrevligt lite röriga och färgglada!

Lunchen blidde som synes på café. När tioåringen kommit hem från skolan och ringde oss för att kolla var vi höll hus hade vi precis ätit klart, så hon satte sig efter inledande kort tvekan glatt på cykeln för att fika med oss 🙂

Likadana glasögon och lika mycket kärlek i mitt hjärta!


Anledningen till att vi drog oss ner på stan in the first place, Mattias och jag, var att jag behövde uppdatera sminkväskan. Att gamla fina parfymeriet Violas sålde ut en del fynd för halva priset (utgående förpackningar å sådär) fyllde att jag med hjälp av en skillad makeupartist på makeup-förrådet till grymt pris och gick dessutom därifrån helt annorlunda än när jag steg in 😀 sicket fredagslyx att bli snabbsminkad av ett proffs!

Proffssminkad en förmiddag!
Snyggsmink en ledig fredag, det är bra grejer det – å hon använde bara produkter jag sen köpte till fyndpris


Nu tar vi helg och jag inleder den lite snyggare än vanligt 🙂

A r b e t s r o
D j u r p a r k s b e s ö k

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *