M i l j ö å n g e s t

P r e m i ä r h ö s t v a r d a g !
V a l å n g e s t

Vår stjärnmagnolia har fått fnatt. Ur led är tiden och min klimatångest blir inte mindre av det här. Och ja, jag vet att årstider inte är statiska och att klimatförändringar går i cykler, men såhär fort ska det inte gå.
Årets valrörelse borde handla mer om miljön och jämställdhet (och mindre om invandring och integration) tycker jag. För vad är viktigt om hundra år? Det vi gör idag påverkar framtiden! Å därmed basta.

En magnolia ska inte blomma första veckan i september?!

Det här med missnöjesröstning… det finns ju ett miljöparti… synd dom är stört omöjliga att få ihop med mina värderingar och åsikter idag 🙁 dom placerades faktiskt i kuvertet i mitt allra första riksdagsval och jag hjälpte dom därmed tillbaka in i riksdagen. Miljön var viktig för mig redan då! Men.. Miljöpartiet då och Miljöpartiet nu är inte samma parti. Åsa Domeij och Birger Schlaug! Kom tillbaka!

P r e m i ä r h ö s t v a r d a g !
V a l å n g e s t
2 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *