Färgoäkta

Havsluft
Vimpelknut

I sista sekund kom vi på att lite hårfärg skulle pigga upp partyoutfiten för kvällens elvaX2-årskalaset. Nån bruksanvisning hanns därför inte med att läsa och resultatet blev en snajsig mörkkgrönblå toppkulör – som fällde nåt alldeles förgjordat! Tydligen skulle en sprayat, låtit torka samt borstat bort överflödet 🙃 nu hamnade överflöd istället på nacke, bluskrage och lite andra ställen, men det kunde varit värre på många vis!Färgglatt på båda kidsen för en kväll! Millas hår mer permanent kolorerat dock!

Det var en mycket glad och fin kalasgäst som traskade iväg hemifrån bredvid klasskompisen å typ grannen Fabian. Förhoppningsvis fällde hon mestadels färg på sig själv under kalaset och det blev bums i duschen för schamponering så fort hon kom hem 😜

Havsluft
Vimpelknut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *