G a l a f r e d a g !

K a t t o n s d a g
Pratmotion

Varbergsgalan är ett av årets stora företagsevent. En klappklapp-gala med massa inbördes beundran – många företagare är värda beundran – men framför allt är det ett ställe för oss på lilla Lolles att ha en rolig kväll, att träffa likasinnade (dvs småföretagare) och kunder (andra festdeltagare kan vara kunder både privat och företagsmässigt) och festa med vänner och bekantingar. Det är mer jobb än vad en kan tro en sånhär kväll (”representation och synlighet” 🙂 men just i år hade vi oväntat mycket roligt och ovanligt lite jobb!

Jag hade passat på att boka in klippning hos min favoritfrisör för att filura in en liten styling lagom till festen, och jisses så fint det blev med bara några snurrar på de små hårtofsarna! Jag är så glad att jag hittat en frisör jag litar blint på, och som dessutom är jäklans trevlig och rar!

oklippt i stolen på Hårporten…
…och färdigklippt och festfin. Äntligen fläta igen!


Lite tidigare på dagen hade vår neonskylt utanför jobbet – som gick lite sönder i flytten och varit på reparation – monterats upp och tjoho nu har vi avsändare på båda sidorna hörnet, och är lysande åt både Torggatan och Drottninggatan i höstmörkret:

Neonskylten mot Drottninggatan äntligen tillbaka!


Vädret är just nu mestadels soligt men blåsigt. Fortfarande finns lite go värme kvar men jag är rädd att den snart blåst bort. Det är kyligt på morgnarna, och häromdan var det tydligen frost i nästan hela landet – utom precis vid kusterna. Och ovädret är hela tiden ganska nära… det syns kanske inte så bra, men det är en riktigt mörk regnmolnshimmel en bit bort här

Fredagshöstmorgon!

Höstvädret är fint när det är såhär. När vi traskade hem inatt över Påskbergsskogen (från Nöjesparken/Varberg Event/Arena Varberg/Sparbankshallen) var det riktigt behagligt! Eller så var jag bara marinerad i bubbelvin och festyra 😀

K a t t o n s d a g
Pratmotion
2 comments Lägg till din
  1. Men så tjusig frisyr! Misstänker lite avundsjukt att det behövs lite spray eller något för att få flätan att sitta, för inte lyckas jag med något sådant (och då har jag nog betydligt längre hårsvall än dig)

    1. Oj har missat din kommentar! F’låt!

      TACK för snällt tyck! Jo det är både fix och spray för att få den sitta. Texturspray eller torrschampo är kanon att grunda med, då blir håret inte så ”glidigt” och är lättare att hålla ordning på 🙂 När jag hade långt hår hade jag ofta flätor men då var håret så långt och tjockt att det satt fast bra som det var. Nu när det är kort behövs det assistans för att inte fara och flyga-

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *