Gästinhopp

Vimpelknut
Halloween

Ett sms strax innan frukost, lite justering i ordinarie jobbschema och några timmar senare satt jag i bilen på den välbekanta vägsträckan österut. I höjd med Rolfstorp fanns ett rödljus och jag fick möjlighet att fotografera backen upp mot kyrkan. En smula nervös var jag ju också, jag har ju inte expedierat hemelektronikskunder på flera månader och hade det idag inte uppstått en sjukfrånvaro hade jag förmodligen inte fått chansen att krama på några av de gamla jobbkompisarna än på ganska länge heller.

Bakom datorn i kassan kände jag mig ganska trygg och märkte hur jag snabbt hittade tillbaka till kunskaperna. Om exakt en månad är det tretton år sedan jag allra första gången satte min arbetsfot i plåtlådan till lagershop i Ullared. Inkörsporten var snäv: ”hör är kassanyckeln, så här tar du betalt, lycka till”. Nyanställda kollegor nu för tiden har en lite vänligare startsträcka 😀 Dessutom är kläderna mycket snyggare nu än då. Svart och blått är mindre iögonfallande än rött och ljusblått!

Tiden har gått ganska lagom fort och erfarenheten sitter i ryggraden liksom. Grundkunskaperna rinner aldrig av och jag är inte helt säker på att jag verkligen vill lämna den här världen helt och hållet heller… Långsamt har jag börjat bli varmare i herrekiperingskläderna, men tryggheten i hemelektroniken har jag långt kvar till. Det finaste vore nog att kombinera de båda marknaderna! Jag menar, mer vinnande koncept än en välklädd tv-kund har jag svårt att se :p

Vimpelknut
Halloween

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *