H e m m a k o n t o r

T i l l b a k a !
K a t t o n s d a g

Någon som känner igen sig i detta uttalandet? ”Vissa dagar är det inte lätt att få ihop det”. Idag t ex satt dagsens todo-lista som en för hårt knuten slips runt min hals och för att lyckas skapa lite lugn och ro för mig (samt hålla mig ur vägen för kollegorna som också behöver komma in på kontoret då och då) jag flydde till datorn hemma för att klara åtminstone det mest brännande. Mäh… det var lika upptaget där!?

Upptaget på hemmakontoret också…!

Jag letade upp den ena av min gamla bärbara och satte mig i köket…

Kaffe och bokföring, bra kombo!

…men det tog inte många minuter så ringde telefonen… och efter ytterligare tio minuter fick jag fysiskt sällskap även på detta undflydda kontor ❤️

Femteklassaren har skapande skola denna veckan och slutade tidigare… underbart sällskap såklart… men liiiite stressande ändå att inte få vara ifred (så jag körde iväg henne att leta upp nån kompis att hänga med!)

Å när det max en kvart senare knackade på dörren höll jag på att börja gråta. MEN! När det då visar sig vara en alldeles fantastisk vän som kommer med en gåva som är sådär perfekt mådde jag direkt dåligt över att inte kunna bjuda in henne. Mjau asså. Tur då att den här fantastiska vännen förstår (tror jag) och jag önskar gifvetvis att jag inte öppnat dörren med en panikslagen blick och ett ”jag kan inte släppa in dig!!” men jag hoppas verkligen att jag inte skrämt bort alla framtida spontanbesök 😣 Gåvan jag fick då? Jo, kolla!!

Happy Socks, Cat Edition: allra bästaste utförande!!

Den där presangen kunde inte hamnat på rättare tass, och det vet ju också hon som köpt dom åt mig! TACK finaste bästa gamla Stalker, som i alla väder är alldeles ut underbaar att ha vid sin sida 🦄


Dagen avlöpte alltså i full fart och med stundtals gott utfall. Jag menar. Vad är väl en perfekt bal på slottet? Och jag hann klart med alla dagskassor, hela första utkastet till julschema, lite marknadsföring – däribland Instagram – samt rekryteringsjobb och ändå var jag klar innan klockan slagit tio på kvällen 😂

T i l l b a k a !
K a t t o n s d a g
2 comments Lägg till din
  1. Personligen tycker jag det hade varit bättre om du kört bort katten från kontorsstolen och låtit femteklassaren ha sin ”skapande skola” hemma, gärna i köket! Om du hade lärt henne koka kaffe hade hon kunnat ”skapa” skolexempel på doftande dryck att hålla sin mamma uppiggad med! … men de e ja de!😁

    (PS synd att något hänt så namn och e-postadress inte längre finns kvar här på nossidan utan man måste skriva un det varje gång!😏)

    1. Mäh, nu kan jag ju inte ta hem femteklassaren och låta henne ha skola hemma :p och eftersom jag vet att hon hade mycket roligare med sina kompisar än hon haft ensam i köket så känns det som att jag ändå tog bäst beslut! Men visst hade jag gärna haft henne hos mig, om läget varit annorlunda <3

      ps. Det där med autoifyllnad har kanske med dina inställningar att göra? har du valt bort autosparade inlogg nånstans kanske?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *