K a t t o n s d a g

H e m m a k o n t o r
G a l a f r e d a g !

I min jakt på fin vardag fick jag idag hjälp av katten att ha det mysigt på hemmakontoret. I vanlig ordning hade hon tagit min plats på stolen men jag flyttade henne och först låg hon kvar en lång stund i samma rum som jag (för att vara en helt asocial katt var det högst ovanligt!) och sen ställde hon generöst upp som model ute på balkongen på min rast!Jag märker att mobilen inte riktigt räcker till längre. Dels måste jag kassera många foton med oskärpa eller andra flaws som inte enbart är mitt eget fel, och dels måste redigera ganska mycket för att få fram den känsla jag tycker att jag tidigare ofta kunde få alldeles gratis. Tänker att det kanske är tufft för minnet att hantera typ ett maratonlopp i bilder eller vad jag nu är uppe i efter alla år med iPhones som säkerhetslagring? För japp. En bit över 42k foton omvandlat i ca 50GB tvingas min stackars gamla mobil kånka runt på 😀 Bra jobbat hojtar jag och blundar för att jag kanske skulle ge mig på att rensa lite bland dubbletterna – igen :p

H e m m a k o n t o r
G a l a f r e d a g !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *