T i l l b a k a !

D j u r p a r k s b e s ö k
H e m m a k o n t o r

26 dagar. Nästan en hel månad har gått sen jag sist tog mig tid och ork att nosa! Det har hänt massor – roligt mestadels – men energin har helt enkelt inte räckt till för att berätta om det. Och vem berättar jag ens för egentligen. Mig själv i huvudsak tänker jag! Men oväntat nog är besöksstatistiken ungefär detsamma, trots att jag inte publicerat något nytt på nästan fyra veckor! Så. Här en snabb vink och ett hejhej jag lever och mår bra! och jag tror jag kommer försöka uppdatera lite av det som hänt under frånvaron retroaktivt… för diarieföring liksom 🙂

Idag tog det lite stopp i skallen liksom. Jag somnade om i soffan efter att barnen gått till skolan och sen sov jag över lunch. Som tur är var idag en okej dag att vara sjuk på så jag kunde stanna hemma från Lolles. Pysslade lite jobbfix hemifrån och när EmmaLi kom hem från skolan med två kompisar gick jag och mötte Milla från fritids.

Solen har skinit från en blekblå himmel och jag har suttit med öppen altandörr på hemmakontoret aka sovrummet. För en sån som jag, som inte är så förtjust i hösten, har den här dagen varit riktigt bra vädermässigt. Jämfört med hur det såg ut när jag kämpade mig till jobbet i måndags!

Måndagsmorgon i höstfärger
Träslövsvägen norrut, jag vände mig om för att ta skydd mot vinden och regnet

Måndag. Höst. Regn. Morgonkallt.Oktober sveper in och hösten är utan återvändo här hos oss. Visst finns det njutbara stunder även denna årstid, men… jag känner mest hur blåsigt och blött och mörkt och bitande kyligt det är. Särskilt när paraplyet, som imorse, nästan vrider sig ut och in av ångest under den korta promenaden mellan hem och arbete… 🌊💦☔️💨🍂🍃🍁
Men vackert, det kan det ju bli under ett fruset ögonblick i kameralinsen!


Idag betydligt trevligare väder om du frågar mig, men det syns kanske inte riktigt på bilden :p

Hämtat Milla på fritids i strålande höstsolsväder

Det är underligt att vädret spelar så stor roll för hur jag känner mig och mår? Är det någon annan som känner igen sig i det?

D j u r p a r k s b e s ö k
H e m m a k o n t o r
4 comments Lägg till din
  1. Det ligger nog i våra gener… Det där med vädret….

    Välkommen tillbaka! Jag började undra om du blockat mig eller nåt…. 😂

  2. Kul att du är tillbaks! Funderade härom dagen faktiskt på att det var ett tag sedan jag sett ett nytt inlägg från dig i feeden. Å andra sidan är jag inte så aktiv på bloggandet själv just nu…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *