10.11 Skatekalas!

8.11 Dubbelettor!
11.11 Farsdag

När en fyller elva och vill ha ett skatekalas, då ska en la såklart ha ett litet skatekalas tänkte mamman och drog i lite såna däringa trådar.

Ikväll var dom således nio goa gäster, ett födelsedagskid, en lillasyster och en pappa samt två hjälpsamma ungdomar som rullade runt ett par timmar i skatehallen. Dom åt pizza också, och EmmaLi öppnade sina paket, men tårtan körde vi hem orörd. Vem vill störa glada fysiskt aktiva elvaåringar liksom?!

Tappert försök att synka ett hopp med elva fina ungar 😀
En hög fina ungar i skate-gropen
Kalasrester – bl a monetära servetter 🙂 – efter pizzakvällsmat
Presentöppning

Jag är imponerad av hur modiga dom är dom här små mänskorna. Några av dom hade aldrig stått på en skateboard förr men trampade iväg på betonggolvet med en coolhet jag själv haft omöjligt att uppbringa (ens i elvaårsåldern)! Två av dom provade dessutom på att droppa (dvs åka nerför kanten på en ramp) för första gången… då blev jag väldans mallig för den ena av dom två är ett barn jag känt sen hon låg i sin mors mage och som jag ser nästan lite som mitt eget <3 En stor tacksamhet skickar vi till de två ungdomarna - Astrid och Kyra tror jag dom heter? - som assisterade och utan vars hjälp kalaset blivit kaos och nåt helt annat än det blev!

Och pressangerna… jag blir som förälder så himla stolt och glad över äldsta dotterns vänner som träffat så himla rätt! En present fick hon tillochmed dubbelt av och den var så rätt att hon ville behålla båda, men jag lyckades övertala att byta till nåt annat. Och biobiljetterna passar så otroligt bra när hon ska bjuda sin mamma på bio i veckan (på nya Grindelwaldfilmen!) :p Jag har redan bokat biljetter åt oss till på onsdag!

8.11 Dubbelettor!
11.11 Farsdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *