11.11 Farsdag

10.11 Skatekalas!
12.11 "Orättvisa Gör Ont"

Uppvaktad i dagarna fyra blir årets födelsedagsresultat för EmmaLi!

Först tårta och paket med mormorn redan förra söndagen (eftersom mormorn två dagar senare reste till en månads värme på Gran Canaria för att fira sin egen födelsedag), sen den verkligen födelsedagen med paket på sängen och Pinchos på kvällen (med syrran och oss föräldrar bara), igår kompiskalas igår (se gårdagsens nosning) och idag vuxenkalas idag (för farmor, farfar och morfar). Att hon därför fick dela sitt kalas med fars dag såg hon som acceptabelt. Förra gången det hände var det annat ljud i skällan men med åldern kommer visheten och redan vid elva års ålder är hon rätt smart liksom.

Runt lunch åkte Emmi å jag till Lekia för att byta gåvan som blivit dubbelt given. När vi kom tillbaka hem satt en liten svart skeptisk katt på altanen på framsidan och kikade på oss – och på nyinflyttade grannkatterna hon INTE är kompis med…

Misse ”välkomnar” oss på altanen. Fast hon log faktiskt med ögonen, det såg jag!

Lite synd att jag inte lyckats få ett enda foto på hennes tårtor, men det här är vad som är kvar efter att alla mumsat det de ville ha 😀

Tårtrester efter EmmaLis alla kalas!

Nu är det slut på barnfödelsedagar i den här familjen för i år. Men bara ett par veckor in på 2019 är det dags för hurraropen att skalla över Morkullan igen!

10.11 Skatekalas!
12.11 "Orättvisa Gör Ont"

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *