14.11 Igenhämtning

12.11 "Orättvisa Gör Ont"
15/11 Regeringssaknad

Tanken var att jag skulle sköta lite kontorsjobb hemifrån på förmiddagen och sen skutta ner till jobbet framåt lunch. Nu bidde det ju inte riktigt så, så här satt jag i köket i kavaj :p inte vanliga hemmajobbskläderna vill säga och inte brukar jag vara fullsminkad heller 😀 men… det var lika bra att beta av 2 do:n medan ångan var varm – och kontor som kontor liksom. Fördelen med att jobba hemifrån är också att jag 1) kan ha levande ljus och helt lugnt och tyst omkring mig eller ha levande ljus och lyssna på ljudbok och 2) dra på mig Uggsen och traska å möta åttaåringen på skolan när hon slutar fritids! Det sistnämnda är inte dumt alls för varken andraklassaren eller mig, särskilt som det idag varit Brasslektion och den där tiokilos mässingstutan ska kånkas fram och tillbaka till skolan.

Kunna gå hem från skolan med Millor är vardagslyx!
Hemmakontor – innan ljusen blev tända

Jag kom inte ner till jobbet förrän kl fem i halv sex, och då var det för att möta upp EmmaLi för kvällens biobesök. Hann med ett überkvickt möte med revisorn och lämna över schema till alldeles nyanställde Max innan det var dags för Emmi å mig att skynda till biografen. Vilken film? Fantastic Beasts 2 såklart!

Världens snabbaste recension av filmen utan att spoila handlingen: referenser till det verkliga 20-talet gör filmen otroligt mörk och läskig för oss vuxna. En rejäl hoppsa-scen kan vara bra att förbereda sig på om du liksom jag går med en elvaåring på 3D-bio: både Emmi och jag lyfte en decimeter från stolen (men så är vi rätt hoppsiga av oss iofs!).


Nu ska jag avsluta dagens jobb och imorron vill jag träffa kunder – och kollegor – så då kommer varken kavajen eller sminket till onytta 🙂

12.11 "Orättvisa Gör Ont"
15/11 Regeringssaknad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *