19/11 – Surpriseresa!

Dagsens tips: Klädd för regn!
21/11 Kvarlämnade

Gårdagsens inlägg var planerat i förväg, för nästan hela dagen igår spenderade vi på ett flygplan :p Tre månaders smusslande och smygfixande är äntligen till sin ände! Om en har en mamma som spenderar en månad i solen på Gran Canaria och som fyller de magiska 70 under denna månad, då är det ju liksom en skyldighet för en dotter och hennes familj att i smyg komma och överraska, det är sen gammalt! Och SOM hon överraskades! Mattias föräldrar, som bestämt med mamma att dom skulle vara här just nu, hade bjudit in på frukost på vårt hotell och det höll på att bli knas när 70-åringen kom en kvart för tidigt till receptionen 😀 Lyckligtvis var vi för ovanlighetens skull i tid (det händer en gång på hundra) så vi kunde stå gömda bakom en stolpe när de tre kom ner för trappan och sen rusa fram och sjunga! Vi hade blanka ögon allihop och kramades och sen åt vi en brakfrukost tillsammans!

Efter frukosten träffades vi på svärisarnas rum och drack sangria och öppnade present!

Alla sju på altanen utanför A och LGs lägenhet på förmiddagen!

GRATTIS älskade lilla mamman! Nu måste jag skynda för att göra mig färdig för kvällens middag i Patalavaca!


Dagsens tips: Klädd för regn!
21/11 Kvarlämnade
8 comments Lägg till din
    1. Hon blev väldans förvånad verkligen! Roligt att något vi planerat så länge föll väl ut!

      PS. Såg bild på ert lilla pyre häromdan, det är ett ljuvligt litet människoexemplar ni har verkligen! <3

    1. Tack hälsar jag! – å ni kan ju det här hotellet verkligen 🙂 den här gången hamnade vi helt fel först men recpeptionsmanagern hjälpte oss reda ut och nu har vi det bra. Bara vädret som plötsligt blivit bångstyrigt för inatt spöregnade det och det är fortfarande blött och kallt ute. Får se vad vi hittar på idag: läxor på schemat tror jag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *