21/11 Kvarlämnade

19/11 - Surpriseresa!
21/11 Semesterlöpning!

En kort visit i solen för maken är över och tidigt imorse vinkade jag av honom vid sin bil mot flygplatsen. Jobbet hemma kallar och vi är glada att vi iaf fick ihop några dagar tillsammans här nere i ledigheten!

Hejdå älskade Mallias!
Barnens pingvinväska är gulligt sällskap!

Oväntat tårblankt blev det och även om vi väl är rätt vana vid att inte kunna solsemestra ihop till fullo så är det lika jobbigt varje gång. Hotellet och Puerto Rico visade sig från sin finaste sida såhär tidigt på morgonen och medan jag lät ögonen torka så promenerade jag lite omkring på området.

Vi bor högt ovanför havet – vilket ger extra tuff träning när en ska ge sig ut på en löprunda (mer om det en annan gång) – och är ganska isolerade är uppe 🙂 All inclusive är inte min tekopp pga enformigt men nångång kan jag la leva med det. Dessutom är öl i plastglas inte dumt när det är varmt: det blir många lättöl eftersom vädergudarna lyckligtvis är på vår sida under denna vecka!

19/11 - Surpriseresa!
21/11 Semesterlöpning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *