22/11 Thanksgiving

22/11 Läxläsardagar
23/11 Blue Friday

Jodå, det klarnade faktiskt upp från det grå. Efter en ovanligt sen lunch bestämde vi oss kvickt för en trapp-promenad ner till stranden i Puerto Rico. Barnen badade! Eller… ”badade” 😜 det var tydligen inte varmt i vattnet! Själv hade jag glömt badkläder så jag höll mig torr på land 👌🏻

Strand och bad i Puerto Rico!
Längst uppe till vänster om mig ligger vårt hotell, 710 trappsteg från stranden 💪🏻

Efter badet satte vi oss på en bar för öl ovh glass. Milla var väldans nöjd med storleken på sin portion 😁

Glass efter bad, och en värmande filt om axlarna i tidiga kvällskylan ⛅️


På kvällen brände de av ett våldsamt fyrverkeri från hotellet nedanför oss. Det smällde rejält mellan bergsväggarna och var ganska vackert att titta på. Kidsen tror det var för att fira Thanksgiving och det kanske det var? Eller så var det nån som fyllde år och slog på stort?

Thanksgivingfyrverkeri?
22/11 Läxläsardagar
23/11 Blue Friday
2 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *