8.11 Dubbelettor!

Feldirigerat 🙂
10.11 Skatekalas!

Älskade Ă€lskade lilla facit! VĂ„r stolthet och familjens klokaste: Ă€ntligen Ă€r det din födelsedag – Ă„ sooom du har lĂ€ngtat!

Idag fyller du dubbelettor och vi firar dig med pompa och kĂ€rlek đŸŽ‰â€ïžâœš! Grattis underbara unge!!

Lycklig och i sitt andra element! Det lilla vattendjuret har vuxit upp som simmare och rör sig nÀstan lika sÀkert i vatten som pÄ land!
Finurligt i nyfÀrgat hÄr (16 september)


Du kom till oss med en av livets allra största gĂ„vor: förĂ€ldraskapet. Inte kunde jag tro eller förstĂ„ hur enkelt men svĂ„rt och hĂ€rligt men lĂ€skigt det skulle bli. Varje dag Ă€r jag din mamma och jag Ă€r sĂ„ oĂ€ndligt lycklig att ha dig i mitt liv! Du lĂ€r mig saker och fĂ„r mig vidga perspektiv pĂ„ ett sĂ€tt jag utan dig aldrig haft möjlighet till. TACK underbara ljuvliga EmmaLi!! Idag Ă€r det din dag, jag lovar att stĂ„ ut bĂ„de pĂ„ Pinchos och framför Twilight ikvĂ€ll 😉

Feldirigerat 🙂
10.11 Skatekalas!

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *