8.11 Dubbelettor!

Feldirigerat 🙂
10.11 Skatekalas!

Älskade älskade lilla facit! Vår stolthet och familjens klokaste: äntligen är det din födelsedag – å sooom du har längtat!

Idag fyller du dubbelettor och vi firar dig med pompa och kärlek 🎉❤️✨! Grattis underbara unge!!

Lycklig och i sitt andra element! Det lilla vattendjuret har vuxit upp som simmare och rör sig nästan lika säkert i vatten som på land!
Finurligt i nyfärgat hår (16 september)


Du kom till oss med en av livets allra största gåvor: föräldraskapet. Inte kunde jag tro eller förstå hur enkelt men svårt och härligt men läskigt det skulle bli. Varje dag är jag din mamma och jag är så oändligt lycklig att ha dig i mitt liv! Du lär mig saker och får mig vidga perspektiv på ett sätt jag utan dig aldrig haft möjlighet till. TACK underbara ljuvliga EmmaLi!! Idag är det din dag, jag lovar att stå ut både på Pinchos och framför Twilight ikväll 😉

Feldirigerat 🙂
10.11 Skatekalas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *