Dagsens tips: Klädd för regn!

15/11 Regeringssaknad
19/11 - Surpriseresa!

Västkusthöstväder är blötväder och då gäller det att 1) ha bra kläder och 2) ha glada bra kläder. Milla har i år lagt vantarna på snyggaste regnstövlarna från Lemon Jelly – i vuxenstorlek, eftersom det egentligen var jag som skulle ha dom! – och förutom att dom doftar fräsch citron och är snygga så håller dom alltså tätt mot blöta.

Helt galet att regnstövlar kan vara så snygga om du frågar mig. Är rätt ledsen att exemplaret jag köpte till mig själv inte passade mina tassar så bra som jag önskat. Särskilt eftersom jag av nån märklig anledning slängde mina gamla regnstövlar (som var en halv storlek för små men som passat EmmaLi perfekt om nåt halvår) och nu står helt utan 🙁 Dom här har en vinröd och mjukt sammetsliknande yta och gör det mycket roligare att möta västkustblasket den här säsongen! Jag får la impregnera mina vinter-Uggs i skinn och hålla mig borta från vattenpussarna tills jag själv hittar ett par stövlar som kan få flytta hem till mig. Milla skuttar iaf lyckligt till och från skolan i sina Lemon Jellys och jag vinkar lite avundsjukt efter henne:

Millas regnisar i luddig sammetsliknande yta, dessutom i snygg färg!

Jag minns när tjejerna hade röda små Hunterstövlar i storlek 27 – perfekta ridstövlar eftersom dom hade smalt skaft och klack. För att vara rätt ofåfäng gällande kidsens outfits så är det skoj att ibland hitta det där lilla extra med kul- och snygghetsfaktor!

15/11 Regeringssaknad
19/11 - Surpriseresa!
4 comments Lägg till din
    1. Visst är dom gôrfina! Äntligen hittat gummistövlar som inte känns skogsmulle (även om skogsmulle är charmigt på sitt vis men lite enformigt liksom 😜)!

    1. Visst är de helt kamouflerade som regnstövlar! Och åtminstone denna modellen är väldigt nätt. Ibland är gummistövlar så himla klumpiga att ha på sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *