Spöksovning!

Halloween
Kulturlördag (& MeningenMedLivet!)

Vilket höstlov det är i år! Kultur och skoj långt över det vanliga (om än vi var på the Reef i Fredrikshamn med dagsbesök på Skagen förra året)!

Förutom teaterkollot jag nosade om häromdan fick EmmaLi inatt, som en av tretton tjejer, möjligheten att sova över på bibblan! Sicken grej!! Vi kan väl säga att mamman var liiite avundsjuk, och då är det verkligen en underdrift 😀 Tydligen är vår dotter modig på flera vis. Inte bara att hon vågar sova över i ett mörkt bibliotek, hon ställde också kvickt upp framför kameran när SVT Hallands journalist sökte en frivillig att intervjua 🙂

Emmi i min gamla myströja från NYC (köpt 2009 🙂 – utklipp från SVT Halland 1 november 2018

Tydligen rullade sen klippet i varenda lokalnyhetssändning under hela dan (dvs typ tolv gånger!)! Pga att vi just idag inte ens hade igång tvn lyckades vi missa dom allihop men fick glada tillrop från flera håll av vänner och familj som sett vår lilla nos på TV! Och lyckligtvis går det ju att hitta sånt här även i efterhand: är du nyfiken på hennes medverkan och tretton sekunders fame kan du hitta det t ex på SVTs hemsida eller . Inslaget finns på webben till den 9 november och kan ses 1.57 in i klippet. Via Overview Varberg på fejjan finns en förkortad variant, den kan du se här. Det var i den sistnämnda jag blev taggad och först fick veta att SVT filmat lilla översovaren.

När vi efter arbetsdagens slut strålade samman hela lilla familjen på restaurang Nami (sushi för finsmakare) fick hon berätta om sin övernattning och medverkan i TV. Det var inte utan att hon var rätt sprallig och lycklig över båda två och jag unnar henne självfallet glädjen så väl! ❤

Halloween
Kulturlördag (& MeningenMedLivet!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *