Vilojobb

Allhelgonahelgen
Feldirigerat 🙂

En rĂ€tt bra mĂ„ndag nĂ€r jag jobbat framför datorn effektivt, men i mysklĂ€der, hela dan. Nu ikvĂ€ll nĂ€r jag ska hoppa i pjamasen Ă€r det liksom bara att krĂ„ngla mig ur mysbrallorna och vips Ă€r jag redo för snark 😀 fejjan har inte sett en sminkborste ens pĂ„ armlĂ€ngds avstĂ„nd men jag tror jag kom ihĂ„g att borsta tĂ€nderna?

Förutom det administrativa Lollesjobbandet har jag ocksÄ hunnit ha trÀningsvÀrk (yoga fyra dagar i rad Àr mer Àn jag mÀktat med pÄ flera mÄnader kÀnns det som), elda stearinljus för att hÄlla vÀrmen, tömma gÄrdagsens tvÀttmaskin (tydligen gick det fint att ha kvar nytvÀtten ett helt dygn i oöppnad maskin), Àta gamla rester, krama pÄ tjejerna nÀr dom kom hem frÄn skolan samt nu ikvÀll fixa lite med nosarna. Jag uppdaterade igÄr retroaktivt veckans inlÀgg och Àven om jag inte kÀnner att jag kommit ikapp efter den mÄnadslÄnga frÄnvaron i september-oktober sÄ fÄr det la vara bra sÄ nu. Jag mÄste förlikas med att det som varit har varit och sÄ Àr det med det. Hursomhelst. En uppdatering av wordpress-temat till en pro-variant gör att jag nu kan ha ett annat flöde pÄ inlÀggen, och för dig som inte besöker sÄ ofta (dvs mer sÀllan Àn jag hinner uppdatera) blir det enklare att nÀstan direkt se vilka nosningar du inte nosat.

Ny layout: de tvÄ översta inlÀggen fyller hela bredden medan de efterföljande kommer tvÄ och tvÄ.

Eftersom jag redan lagt en massa tid pĂ„ texter, foton, proportioner, korrektur och layouter idag (försökt vara lite förutseende i annonsproduktionen) orkade jag inte filura fram en ny header. Den gamla frĂ„n förra Ă„ret fick nytt liv och jag tittar lĂ€ngtansfullt bland annat pĂ„ bilarna tagna i sydvĂ€stra Thailand 2016… den tiden kommer inte igen Ă€r jag rĂ€dd. Men drömma kan en ju!

Allhelgonahelgen
Feldirigerat 🙂

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *