16/12 Adventsmiddag!

13/12 Musikhjälpen 2018, Lucia och Ikea
16/12 Glöggmys!

När gamlaste bästisarna samlas för adventsmysmiddag i Kålltorp pusslar jag mellan jobbtimmarna för det här vill jag verkligen inte missa! Susade norrut med en BK-burgare mellan tänderna (hade slarvat med lunchen) för lite grund behövs det ju för glögg och vin att landa i 😀

Men asså… paniken i mina ögon när jag insåg att jag inte bara skulle tvingas fickparkera på gatan utanför, utan jag skulle dessutom pga enkelriktat behöva göra det på fel sida… Tur då att jag har tre grymt kompetenta väninnor trots vinlunch och vinfika utifrån bilen guidade mig rätt! Och kolla, utan en enda korrigering hamnade jag helt perfekt i rutan! Om jag är mallig? – trots att jag egentligen inte gjorde nåt annat än att långsamt och försiktigt följa instruktioner? Ja väldigt! Om jag är lycklig över mina smarta, roliga, omtänksamma och underbara tjejvänner från tonårstiden? JA! Väldigt! ♡

13/12 Musikhjälpen 2018, Lucia och Ikea
16/12 Glöggmys!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *